Final de sezon pentru practicarea sporturilor de iarnă

Luni, 3 mai 2021, s-a încheiat unul dintre cele mai lungi sezoane din ultimii ani, sezon atipic, desfăşurat sub semnul restricţiilor cauzate de criza medicală.

Desi a inceput tarziu, mai precis pe 1 ianuarie si foarte greoi, cu o perioada destul de lunga in care s-a schiat doar in partea superioara a masivului, din cauza lipsei de zapada, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai prielnice din ultimii ani, din punct de vedere a practicarii sporturilor de iarna. Acest lucru a atras un numar mare de turisti, atat pe partiile de schi sau sanius, cat si pe traseele montane marcate, dar din pacate s-a reflectat si intr-un numar mare de evenimente.

Citeste și:  „Sub cerul albastru al Ucrainei‟, recital de poezie și pian la ICR Stockholm, în cadrul Festivalului European Primăvara Ucraineană

Sezonul acesta, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit pentru cautarea, deblocarea, acordarea primului ajutor si transportul in cazul a 635 de persoane. Sa ne vedem cu bine si in sezonul cald, pe traseele montane din zona Tampa, Poiana Brasov si Masivul Postavaru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.