Firmă din Cristian, prădată de hoți

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au reținut pe o perioadă de 24 de ore trei bărbați, cu vârste de 25, 29 respectiv 31 ani din județul Brașov, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat” și „complicitate la furt calificat”.
În fapt, în noaptea de 29/30 iunie 2019, în intervalul orar 22.30-00.00 și ulterior, în data de 30 iunie 2019, în intervalul orar 01.00-02.30, doi dintre cei trei bărbați, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei societăți comerciale din localitatea Cristian și, din rezervorul unui autovehicul, parcat în curtea societății, ar fi sustras carburant auto.

Activitatea celor doi a fost înlesnită de complicitatea celui de-al treilea bărbat, care i-a transportat pe aceștia cu autoturismul și le-a supravegheat activitatea infracțională.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că aceștia sunt autorii altor două infracțiuni de „furt calificat”, săvârșite în noaptea de 18/19.06.2019, când ar fi sustras carburant din rezervorul a două autovehicule, parcate pe raza municipiului Brașov, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.300 lei.
În baza probatoriului administrat, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat” și „complicitate la furt calificat”.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Foto sugestiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.