Flashmob, azi, pe Aleea de Sub Tâmpa

Astăzi va avea loc un FLASHMOB pe Aleea de Sub Tâmpa, fiind unul dintre evenimentele din cadrul proiectului „No Barriers”, desfășurat de către Asociaţia pentru Persoane cu Dizabilităţi Fizice „Sf. Haralambie” Braşov, în colaborare cu organizaţia studenţească AIESEC și 10 voluntari din Spania, Grecia şi Turcia.

„Cu ajutorul dumneavoastră vom putea să ne continuăm proiectele și să începem altele noi, dedicate persoanelor cu dizabilități în special, dar și comunității brașovene, cu scopul integrării persoanelor cu dizabilități în comunitate prin intermediul activităților sportive, a atelierelor de creație și îndemânare, a jocurilor interactive și recreative”, a declarat Nicolaie Deaconescu, unul dintre voluntari.

Potrivit publicției mytex.ro, la flashmobul de sub Tâmpa vor participa atât voluntari, cât şi persoane cu dizabilităţi. O săptămână mai târziu va debuta vânătoarea de comori de la Lacul Noua, timp în care participanţii vor putea experimenta şi mai multe sporturi în fotoliu rulant, cum ar fi handbalul şi baschetul. Acestea vor fi împărţite pe diverse grupuri, astfel încât în fiecare grup să existe şi câte un voluntar care să le sprijine în competiţie. La final, va fi organizată competiţia pentru persoane cu dizabilităţi, „Afirmă-te prin sport”, în parcul Direcţiei de Asistenţă Socială, de pe str. Panselelor, Braşov (20 august).

Citeste și:  3 din 5 candidați de peste 45 de ani s-au simțit discriminați la interviu cu privire la vârstă

Reamintim că în cadrul evenimentului „No Barriers”, voluntarii internaționali împreună cu voluntarii din Brașov alături de persoanele cu dizabilități organizează, pregătesc și participă la diferite activități creative – recreative și sportive menite să susțină aderarea persoanelor cu dizabilități la o viață activă, astfel:

  • Realizare Flash- mob cu tema ”Unitate în diversitate” , prezentat într-un loc public (aleea de sub Tampa) cu participarea a minim 100 persoane)
  • Ateliere de creație – organizate la sediul Asociației
  • Organizare concurs ”Treasure hunt”- locație Lacul Noua
  • Competiția sportivă ”Afirmă-te prin sport”- locație parcul din str. Panselelor
  • O seară tradițională internațională
  • Activități sportive, recreative, jocuri de grup, altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.