Florin Orțan: ‘Am votat astăzi pentru Braşovul Sănătos’

Candidatul PSD la Primăria municipiului Braşov, Florin Orţan, a declarat duminică, după ce a ieşit de la urne, că a votat cu gândul la braşovenii care au aşteptări mai mari de la oraşul lor şi care care îşi doresc spitale mai bune decât cele existente în prezent.

„Am votat astăzi pentru Braşovul Sănătos – pentru un sistem medical bine pus la punct, în care cetăţeanul, de data aceasta în calitate de pacient, să se simtă în siguranţă şi încrezător că orice problemă ar avea, va fi rezolvată de specialişti motivaţi şi bine pregătiţi. Îmi doresc pentru noi toţi şi familiile noastre un Braşov dezvoltat, unul care ţine pasul cu nevoile cetăţenilor lui. Am votat pentru schimbarea necesară în administraţia locală, în care competenţa profesională şi managerială să ia locul plafonării şi oamenilor lipsiţi de profesionalism”, a afirmat Orţan.

El a adăugat că a votat „pentru echipe şi pentru puterea echipelor”.

„Pentru că un singur om nu are puterea de a face lucruri mari, dacă nu are în spate oameni competenţi şi curajoşi, care să muncească alături de e. (…) E timpul unei echipe puternic ancorate în prezent, care ţine pasul cu viitorul şi care nu lasă pe nimeni în urmă”, a afirmat Florin Orţan.

În municipiul reşedinţă sunt aşteptaţi, duminică, la urne 245.179 de alegători, iar la nivelul întregului judeţ, 519.859 de braşoveni în 457 de secţii de votare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.