Focar de infecție, descoperit la marginea Brașovului

Focar de infecție descoperit de polițiștii locali pe raza municipiului Brașov. Agenții au descoperit un depozit de piei de animale pe un câmp de la marginea orașului, la ieșirea spre Cristian. Reprezentanții Gărzii de Mediu Brașov, cei ai Direcției Sanitar – Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au fost însoțiţi de polițiștii locali în zona Măgurele, unde au fost găsite abandonate în jur de 70 de piei de animale, puse la conservare prin metoda sărării, probabil în vederea prelucrării, așa cum au apreciat medicii veterinari.

În urma verificărilor făcute în teren de către delegații celor trei entități, a fost identificat proprietarul pieilor de animale. Este vorba despre un cioban de la stâna din imediata vecinătate.
Direcția Sanitară-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a dispus ecarisarea zonei de către proprietar, iar Garda de Mediu Brașov analizează respectarea legislației de mediu și va dispune măsuri ferme pentru soluționarea problemei.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.