Fostul președinte al Comisiei de Sănătate a CJ: ‘Criza Covid-19 de la Brașov este gestionată într-un mod iresponsabil. Ne-au ascuns adevărul’

Semnal de alarmă tras de fostul președinte al Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean Brașov, Andrei Kadas: „Criza Covid-19 de la Brașov este gestionată într-un mod iresponsabil. „Ne-au ascuns adevărul” și „și-au asumat dezastrul și vor avea de dat explicații inclusiv familiilor, prietenilor și cunoscuților!” scrie Andrei Kadas pe pagina sa de Facebook. Fostul președinte al Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean Brașov, lansează un avertisment: „Vă PREVIN însă, în cunoștință de cauză, că vor veni vremuri grele pentru Brașov, ÎN CÂTEVA ZILE, foarte grele…. Pe cale de consecință, vă rog să puneți punct oricărui tip de contact social, oricărei deplasări dacă nu este absolut, DAR ABSOLUT NECESARĂ!”. Andrei Kadas îi îndeamnă pe brașoveni să se pună la adăpăst pentru încercările dificile prin care vor fi nevoiți să treacă. Iată mesajul transmis de fostul consilier județean pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  OMV Petrom va testa la Petrobrazi o instalație inovatoare pentru captarea și utilizarea carbonului

„Scriu de ceva timp, aproape zi de zi, și atrag atenția asupra modului cel puțin îndoielnic în care este gestionată criza provocată de COVID-19 la Brașov. Și asupra INFORMAȚIILOR viciate care ajung la fiecare brașovean.

Mulți au gândit, poate, că ,,are KADAS ceva cu prefectu’ ” sau mai știu eu cine…
NU! NICIODATĂ!
Kadas are o mare problemă în privința celor care pun în pericol viețile oamenilor.
Kadas are ceva cu CEI care nu țin cont de copii, de bătrâni și de toți cei… ai nimănui!! Da, am și voi avea întotdeauna ceva cu acei… EI!
De ce?
Pentru că am principii peste care nu voi trece niciodată, pe care nu le va schimba nimeni, la care nu voi renunța niciodată pentru niciun jilț politic, pentru nicio afacere și pentru niciun blogger!
Voi rămâne consecvent!

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

Vă PREVIN însă, în cunoștință de cauză, că vor veni vremuri grele pentru Brașov, ÎN CÂTEVA ZILE, foarte grele…
Pe cale de consecință, vă rog să puneți punct oricărui tip de contact social, oricărei deplasări dacă nu este absolut, DAR ABSOLUT NECESARĂ!

Cât despre cei care ne-au ascuns adevărul și au gestionat iresponsabil criza COVID-19 de la Brașov, poate din motive politice sau financiare, că nu îmi pot imagina alte scopuri, să știe că și-au asumat dezastrul și vor avea de dat explicații inclusiv familiilor, prietenilor și cunoscuților!!”, a scris pe pagina de Facebook, Andrei Kadas, fostul președinte al Comisiei de Sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.