Fotbaliştii Coronei au câştigat cu 1-0, meciul cu Kids Tâmpa

Fotbaliştii Coronei au câştigat cu 1-0 (1-0) meciul jucat vineri după amiază, pe stadionul ICIM, în compania formaţiei KIDS Tâmpa. Unicul gol al partidei a fost marcat de Damian, în minutul 29 din penalti.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că partida a fost aşa cum se aştepta. „Aşa cum am prevăzut, am avut în faţă o echipă foarte motivată, care s-a luptat pe toată perioada partidei să pună probleme. Pe lângă asta, a mai fost şi starea terenului, care a fost destul de moale iar pe noi acest lucru nu ne-a avantajat, însă una peste alta a ieşit bine şi asta e cel mai important acum. Îmi felicit băieţii că au înţeles ce le-am spus în aceste zile, şi anume că este nevoie să tratăm foarte serios acest joc, şi asta au făcut. Ne-am creat ocazii, am avut posesia, dar nu am reuşit să ne desprindem. Cu toate acestea, aşa cum am mai spus, cele trei puncte contează şi ne bucurăm că am reuşit să terminăm turul pe prima poziţie. Mai avem de jucat un meci din retur, săptămâna viitoare, iar apoi urmează pauza competiţională”, a spus tehnicianul Coronei.

Pentru Corona au jucat: Mutu – Aszalos (46 Nicolau), Tălmaciu, Burlacu, Dumbravă – Drăgoi (75 Cîrstian), Lingurar, Alupoaie (65 Voicu), Cristescu (85 Nechita) – Damian, Boţia (65 Roşu).
Etapa viitoare, Corona Braşov va juca în deplasare cu ACS KSE Târgu Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.