Fotbaliştii Coronei au reluat campionatul cu o victorie clară în faţa echipei CS Blejoi

Fotbaliştii Coronei au luat startul cu dreptul în partea a doua a campionatului. Vineri, într-un meci jucat pe stadionul Tineretului cu ocupanta locului doi în clasament, CS Blejoi, echipa antrenată de Călin Moldovan s-a impus cu scorul de 3-0, la pauză 1-0, graţie golurilor marcate de Drăgoi ‘2, Cristescu ’58, Damian ’85. Corona a ratat şi un penalty, în minutl 60, prin Damian.

La finalul partidei, antrenorul Călin Moldovan a declarat că este o victorie foarte importantă, în condiţiile în care adversar a fost echipa de pe locul doi. „Pentru noi este o victorie foarte, foarte importantă pentru că am jucat cu ocupanta locului doi în clasament şi trebuia să fim siguri că nu facem niciun pas greşit. Este o victorie obţinută cu inima dar şi cu capul, şi ne bucurăm că am câştigat, atât pentru noi cât şi pentru cei care cred în noi şi care au încredere că putem fi parte dintr-un proiect de reaşezare a fotbalului braşovean pe harta fotbalistică a ţării. Vom face totul pentru a nu-i dezamăgi pe cei care ne-au dat credit. Îmi felicit echipa, a dat dovadă de mare caracter şi s-a pregătit foarte bine în această perioadă deloc uşoară pentru noi”.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Antrenorul Coronei a subliniat faptul că victoria a fost obţinută după un joc bun al echipei lui, în faţa unei formaţii care marca meci de meci. „Băieţii au făcut joc foarte bun în faţa unei echipe periculoase, o formaţie care a pierdut în campionat doar în faţa noastră, şi care marca meci de meci. Asta face ca reuşita de azi să fie importantă în condiţiile în care vrem să ne asigurăm cât mai repede calificarea la baraj. Vom rămâne concentraţi pentru că deja ne gândim la meciul cu Astra 2, pe care îl vom juca vinerea viitoare, în deplasare”, a spus tehnicianul Coronei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.