Funcționar de la Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, infectat cu coronavirus

Caz pozitiv de infectare cu coronavirus confirmat de Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov – Trezoreria Braşov, care a fost comunicat şi Direcţiei de Sănătate Publică. ANAF preciează că funcţionarul găsit pozitiv nu desfăşura activitate cu publicul, potrivit news.ro.

”Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecţia tuturor spaţiilor din cadrul DGRFP Braşov, izolarea la domiciliu a angajaţilor care au avut contact cu persoana diagnosticată pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricãror mãsuri pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus (Covid-19)”, se arată în comunicatul ANAF.

Conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală susține că urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei actuale şi întreprinde toate măsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât şi angajaţii, sã fie în siguranţă în unitãţile fiscale.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

”Reamintim contribuabililor că obligaţiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanţă prin intermediul Spaţiului Privat Virtual (pentru depunerea declaraţiilor şi obţinerea de informaţii), iar plata poate fi efectuată prin internet banking sau ghiseul.ro”, precizează ANAF.

Informaţii generale în domeniul fiscal şi IT se pot obţine prin apelarea Call-center-ului, la numărul de telefon 031.403.91.60.

Contribuabilii care nu sunt înrolaţi în Spaţiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul agenţiei pentru a obţine informaţii generale în domeniul fiscal şi IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.