Gabi Tamaș e dispărut prin Brașov: Clubul îl caută

Gabriel Tamaș (35 de ani), fundașul lui Hapoel Haifa, e de negăsit de mai bine de 12 ore. Oficialii clubului îl caută disperați pe jucătorul român.

Hapoel Haifa se află în cantonament în România, unde a disputat mai multe meciuri amicale. Sâmbătă seară, israelienii au întâlnit-o pe CS Mioveni, pe care au învins-o cu 2-0. Tamaș a primit banderola de căpitan, potrivit gsp.ro.

Drept mulțumire, fundașul a ieșit în club seara imediat după meci cu mai mulți prieteni. Clubul i-a dat voie să iasă, dar cu condiția să se întoarcă la hotel pentru a se odihni. N-a dormit la hotelul unde e cazată echipa, iar astăzi nu s-a prezentat la antrenament. Antrenorul, președintele clubului și colegii săi sunt îngrijorați că nu mai știu nimic de Tamaș de ieri seară.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Fundașul n-a răspuns la telefon în ultimele ore nici colegilor, nici conducerii. Patronul american e și el în România și e șocat de tot ce s-a întâmplat. În orele următoare va încerca să dea de Tamaș.

Hapoel Haifa va juca luni, de la ora 18:00, un meci amical cu Rapid în care giuleștenii își vor prezenta lotul pentru Liga 2.

Ultima postare a lui Gabi Tamaș datează de astăzi dimineață de la ora 03:00, când se afla la un local de fițe din Herăstrău alături de mai mulți colegi.

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.