Gazdele de onoare pentru FINALA sezonului șapte Promo Rally (BRAȘOV)

Cea de-a VII-a ediție a Campionatului Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems și susținut de Auto Chelu și Dinamic 92, ramura Promo Rally, se va încheia duminică, 27 Februarie, în locația consacrată din cartierul brașovean Bartolomeu, pe un traseu marcat pe fosta locație a Stadionului Municipal.

Pentru etapa finală a sezonului șapte au fost desemnate și ”GAZDELE DE ONOARE”

Așa cum este cunoscut de către participanți și fani, pentru prima dată în cele șapte ediții, ocupanții podiumurilor celor patru clase vor fi premiați cu premii în bani de către unul din partenerii oficiali ai competiției, compania TELL Security Systems, condusă de domnul Emil Vincze.

Inimosul susținător al sportului auto brașovean va fi flancat pe tot parcursul etapei finale de doi piloți brașoveni, Manu Mihalache și Andrei Gîrtofan.

Doi piloți care, deși din generații diferite, au parcurs același traseu spre profesionalism și performanță. Manu este considerat ”un produs” al organizatorului Promo Rally, Clubul Sportiv Auto Blic, sub culorile căruia a câștigat primele curse organizate sub denumirea ”O nouă generație” în anii de grație 2000 – 2001. Cel de-al doilea amfitrion al finalei, Andrei Gîrtofan este un produs 100% al clubului ProRally Team, condus de multiplul campion brașovean Dan Gîrtofan. Deși din generații diferite, ambii piloți vor împărtăși tinerilor participanți din ”traseul” lor către performanța sportivă în automobilism. Participanții vor avea parte de evoluții demo pe traseul de concurs al etapei, precum și discuții despre tehnica de pilotaj în pauzele dintre manșe.

Citeste și:  Ministerul Afacerilor Externe lansează campania „Born in NATO”

Manu Mihalache: ”Îmi aduc aminte cu nostalgie și emoție de cursele organizate pentru generația mea de amatori îndrăgostiți de acest minunat sport. Voi fi la finala spre a-i încuraja pe participanți și, prin ei, pe toți tinerii posesori de permis de conducere să aleagă pentru performanță, pentru cursele legal organizate după regulamente sportive clare și desfășurate în deplină siguranță. Nu pot decât să salut perseverența de mai bine de 20 de ani a organizatorilor de a continua să organizeze astfel de campionate. La fel sunt de apreciat și de salutat partenerii organizatorilor. Sper într-o participare numeroasă, asta cu atât mai mult cu cât este finalul sezonului.

Andrei Gîrtofan: ”Parcă ieri am urcat în mașina de curse la volanul căreia era tatăl meu și am pornit să deslușesc trasele de condus și tehnica de pilotaj. Acum, iată-mă în postura de coach și gazdă pentru tinerii din generația mea. Tineri care au pornit și ei spre performanță și profesionalism. O să le împărtășesc din scurta dar, în același timp, bogata mea experiență de pilot. Nu în ultimul rând, o să-i învăț că tehnica de pilotaj presupune pe lângă talent și multă, enorm de multă muncă. Închei nu înainte de a adresa un cuvânt de maximă apreciere tuturor celor care susțin, iată și prin premii în bani, acest campionat pentru tânăra generație. La fel ca și prietenul Manu, sper să ne reîntâlnim duminica viitoare cu cât mai mulți participanți la etapa finală, pentru că dincolo de premii, o experiență în plus contează, mai ales în automobilismul sportiv.

Citeste și:  Structurile ministerului, mobilizate pentru sprijinirea cetățenilor în perioada Paștelui Catolic: acțiuni în stațiuni turistice, zone aglomerate și în proximitatea bisericilor

Alături de premiile în bani oferite de compania TELL Security Systems, clasamentele etapei vor fi premiate de către partenerii WRT Parts, Auto Chelu, Pro-X, Cyclon Motorsport și BOP Motorsport.

Dacă adăugăm la premiile de mai sus și nelipsitele cupe oferite de Infinity Trophy, însoțite de spumantele Angelli Cuve Imperial pentru fiecare ocupant al podiumului de premiere, avem imaginea mărită a unei FINALE de campionat, care, pe lângă satisfacția sportivă și posibilitatea de a accede în sportul de performanță, oferă și premii atractive care suntem siguri că vor conduce la întreceri spectaculoase.

Documente Promo Rally – 27 Februarie 2022:

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Program Promo Rally – 27 Februarie 2022:

  • Verificări tehnice: 08:30 – 09:30
  • Recunoaștere – PE JOS: 08:30 – 09:30
  • Antrenament: 09:30 – 11:20
  • Concurs 1: 11:20 – 13:10
  • Concurs 2: 13:10 – 15:00
  • Concurs 3: 15:00 – 16:50
  • Festivitatea de premiere: 17:15

Parteneri oficiali: WRT Parts, TELL Security Systems

Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto

Parteneri: Cyclon Motorsport, BOP Motorsport, Angelli, Omniasig, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov

Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ BrașovServiciul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Credit foto: Arhiva personala Manu Mihalache și Andrei Gîrtofan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.