George Niculescu, desemnat în Comitetul director ad-hoc al UE pentru achiziționarea în comun a gazelor naturale

George Sergiu Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost numit de premierul Nicolae Ciucă în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii şi achiziţionării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene, scrie news.ro.

Mulţumesc domnului Nicolae-Ionel Ciucă, prim-ministrul Guvernului României şi domnului Virgil Popescu, ministrul Energiei, pentru încrederea acordată prin desemnarea mea, în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii şi achiziţionării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene. Prin participarea României la acest efort, vom contribui la sporirea solidarităţii între statele membre, prin coordonarea la nivel european a achiziţiilor de gaze naturale şi crearea unui cadru pentru implementarea şi asigurarea funcţionării Platformei Energetice UE pentru achiziţia în comun a gazelor natural”, a scris pe Facebook George Sergiu Niculescu.

Citeste și:  Salvatorii montani au donat sânge în cadrul campaniei „Fii și tu SALVATOR! Donează SÂNGE, Dăruiește VIAȚĂ!”!

Solidaritatea europeană va rezista în faţa provocărilor care exista, iar soluţiile comune vor contribui la redresarea energetică, adaugă secretarul de stat.

Sursă foto: George-Sergiu Niculescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.