George Niculescu, desemnat în Comitetul director ad-hoc al UE pentru achiziționarea în comun a gazelor naturale

George Sergiu Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost numit de premierul Nicolae Ciucă în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii şi achiziţionării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene, scrie news.ro.

Mulţumesc domnului Nicolae-Ionel Ciucă, prim-ministrul Guvernului României şi domnului Virgil Popescu, ministrul Energiei, pentru încrederea acordată prin desemnarea mea, în calitate de înalt reprezentant din partea României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii şi achiziţionării în comun a gazelor naturale la nivelul Uniunii Europene. Prin participarea României la acest efort, vom contribui la sporirea solidarităţii între statele membre, prin coordonarea la nivel european a achiziţiilor de gaze naturale şi crearea unui cadru pentru implementarea şi asigurarea funcţionării Platformei Energetice UE pentru achiziţia în comun a gazelor natural”, a scris pe Facebook George Sergiu Niculescu.

Solidaritatea europeană va rezista în faţa provocărilor care exista, iar soluţiile comune vor contribui la redresarea energetică, adaugă secretarul de stat.

Sursă foto: George-Sergiu Niculescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.