„Get’s Bet” pe pieptul braşovenilor!

Una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România s-a alăturat clubului nostru. Get’s Bet va apărea pe pieptul tricourilor FC Braşov, astfel compania devenind unul dintre principalii parteneri al echipei.

Brand 100% românesc! Cu peste 10 ani de funcţionare, Get’s Bet este cea mai importantă casă de pariuri cu capital 100% românesc. Tot acest timp a făcut ca Get’s Bet să devină un actor foarte important în industria pariurilor sportive, iar acum a ales să se alăture proiectului FC Braşov.

Cu aproape 700 de agenţii în toată ţara, dintre care 7 în judeţul Braşov, dar şi cu o platformă online foarte bine pusă la punct, la Get’s Bet oricine poate paria pe foarte multe combinaţii pe toate competiţiile sportive.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

Get’s Bet şi FC Braşov îţi urează baftă la pariuri şi inspiraţie în a alege pronosticurile corecte. Dar totodată îţi transmit să pariezi responsabil şi echilibrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.