Ghișeele de la Cadastru rămân închise: Activitatea continuă online

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Brasov, prelungeste sistarea activitatii de relații cu publicul la ghișeele sale din municipiul Brașov, până la data de 13.11.2020 inclusiv.

În această perioada, persoanele fizice/juridice autorizate, notarii publici, executorii judecătorești vor continua să depună cererile exclusiv on-line, însoţite de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea, în format electronic sau pe suport informatic, eliberarea documentelor fiind făcută exclusiv in format electronic.

Celelalte persoane fizice sau juridice pot solicita exclusiv on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul birourilor notariale sau a persoanelor fizice/juridice autorizate.

Citeste și:  Elevii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Brădet - Săcele au experimentat viaţa la ţară în taberele de la Fundaţia Tabaluga din Roadeş

Pentru restul serviciilor, cererile se pot depune utilizând serviciile specializate de poșta sau de curierat, cu achitarea tarifelor prin ordin de plată sau mandat poștal.

Documentele solicitate vor fi furnizate in format electronic pe adresele de email indicate de deponenți la momentul depunerii cererii sau prin poștă.
În această perioadă serviciul de consultare documente nu va putea fi furnizat, solicitanții fiind rugați să utilizeze serviciul de furnizare de copii după înscrisuri.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de BCPI Brasov prin e-mail sau accesând site-urile www.opcibv.ro și www.ancpi.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care funcționează nonstop 24/7 fără operator uman și cu operator uman de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 –16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Citeste și:  Salvamontiștii brașoveni participă la cea de-a doua ediție a exercițiului „MoonLightRescue”

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Brasov sunt următoarele:
Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară Brașov
Tel: 0368.139.959
0268.470.732
0268.313.071
Secretariat – Fax 0268.411.068
Registratura – Fax: 0268.473.101
E-mail: bv@ancpi.ro,
bcpi.brasov@ancpi.ro
Activitatea la ghisele BCPI Fagaras, BCPI Rupea si BCPI Zarnesti se va desfasura fara interdictii.

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații în egală măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.