Gică Hagi, reacție neașteptată după eșecul cu FCSB: „După meciul ăsta, ne-am schimbat obiectivul: să rămânem în prima ligă”

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat joi seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că formaţia sa ar fi meritat un rezultat pozitiv şi că acum obiectivul este menţinerea în prima ligă.

„Poate meritam mai mult. Am încercat să jucăm, să facem şi faza defensivă bine. Am luat gol în urma unei greşeli individuale, de poziţionare. Meritam un rezultat pozitiv. Randamentul la unii n-a fost la un nivel foarte bun. E de muncă, o să suferim tot anul, până la capăt. Ne trebuie mai multă personalitate, să interpretăm jocul mult mai bine și sper ca la anul să fim tot în prima ligă. Trebuia să fim mai inspiraţi în atac”, a spus Hagi la microfonul Fotbal Look.

Citeste și:  „La Traviata”, în două spectacole sold-out

De aici, discursul „Regelui” a devenit de aici unul pesimist.

„Aveam încredere că puteam face un rezultat foarte bun, am încercat, ne-am dorit, dar am avut momente bune și mai puțin bune. După meciul ăsta, ne-am schimbat obiectivul: să rămânem în prima ligă. Ne dorim să fim în play-off, dar una e dorința și alta e putința. Presiunea e mai mare jos. E un adevăr! O să vină și victorii în continuare, dar și înfrângeri, cred eu.

Cei care au experiență să iasă în față! Am dus mingea în ultimii 30 de metri, dar acolo trebuie să fie unul inspirat, să intre mingea”, a mai spus Gică Hagi.

Citeste și:  Cod galben de furtuni în mai multe zone ale țării, inclusiv la Brașov

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a 13-a a Ligii 1. A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

După victoria de joi seara, vicecampioana României face 30 de puncte și urcă pe locul secund, cu 30 de puncte, la 6 în urma liderului CFR Cluj, dar o depășește în clasment pe CSU Craiova, echipă care se află acum pe locul 3, cu 28 de puncte. De cealaltă parte, Farul Constanța rămâne pe locul 8 cu 21 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.