Gigi Becali i-a găsit înlocuitor veteranului Vinicius

Gigi Becali începe curăţenia de vară la FCSB. Acesta pregăteşte schimbări la nivelul compartimentului defensiv şi a anunţat despărţirea de Paulo Vinicius, adus anul trecut de la rivala CFR Cluj.

Veteranul brazilian în vârstă de 37 de ani a fost o piesă de bază în angrenajul echipei lui Toni Petrea până să se accidenteze. Ieşit din calcule, sud-americanul a fost înlocuit de Andrei Miron în centrul apărării, lângă Iulian Cristea.

O soartă similară este foarte probabil să o aibă şi Andrei Miron. Astfel postul rămâne serios descoperit la FCSB. Cei de la ProSport scriu că au fost reluate negocierile cu Grigore Turda, unul din cei mai buni jucători de la FC Argeş.

Citeste și:  Nou manager interimar la Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov

„Burcă e fundaş central, mie mi-a plăcut, nu l-am luat. Am fost fraier atunci. Îl vedeam mare şi puternic, şi ambiţios, am vrut să îl iau, am fost influenţat, nu contează, l-am luat după aia pe Miron. Miron, să mă ierte, dar numai când îl văd… Cum să treacă ăsta aşa de tine, mă, să îţi dea gol? Chiar dacă a fost în ofsaid, dacă măcar e în ofsaid, lasă-l sau dacă nu e…cum stai?Nu mai contează, trebuie fundaş central şi posibil un atacant”, a spus Becali.

Sursa, PrimaSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.