Gigi Becali s-a izbit de un refuz categoric. Fotbalistul care nu vrea să audă de FCSB

Alin Şeroni (34 de ani) a refuzat FCSB! Fundaşul de 1.89 m al Botoşaniului a recunoscut public că a fost ofertat de vicecampioana din Casa Liga 1, dar că a preferat să rămână la formaţia lui Valeriu Iftime. În trecut, s-a ştiut de faptul că FCSB l-a vrut pe apărător, dar nu se ştia exact cum au decurs negocierile, cât de departe au mers.

Alin Şeroni mai are contract un an cu FC Botoşani, pe care vrea să îl ducă la bun sfârşit. Nu se gândeşte să plece în această iarnă din Moldova, unde se simte foarte bine şi unde este o piesă importantă în formaţia lui Marius Croitoru.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

”Am avut o ofertă (n.r. de la FCSB), dar am rămas în continuare aici. Mai am un an contract, îl duc la bun sfârşit”, a declarat Alin Şeroni”.

Şeroni a ajuns la FC Botoşani în vara lui 2020, de la UTA Arad. În acest sezon a jucat în 12 partide, iar în opt confruntări a fost integralist. Alte experienţe ale fundaşului au fost la ACS Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi sau fosta Viitorul. Cel mai mult a jucat pentru formaţia de pe Bega, 114 partide.

Cota lui de piaţă se ridică în acest moment la 350.000 de euro.

Alin Ioan Seroni si Eduard Adrian Pap in meciul de fotbal dintre FC Botosani si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Municipal din Botosani, miercuri 21 aprilie 2021. © FOTO:Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES

FCSB – FC Botoşani se vede la Look Sport+, duminică, de la 20:30
FCSB – FC Botoşani, şocul etapei a 16-a din Casa Liga 1, este transmis în direct de către Look Sport+, duminică, de la ora 20:30. Golurile, ratările sau deciziile controversate de arbitraj vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro. Confruntarea dintre cele două forţe ale campionatului intern poate fi vizionată şi accesând platforma PrimaPlay.ro.

Citeste și:  Ministerul Afacerilor Externe lansează campania „Born in NATO”

FCSB a terminat sezonul regular pe locul doi, cu 31 de puncte, la opt lungimi distanţă de lidera şi campioana en-titre CFR Cluj. Cu 26 de goluri marcate, ”roş-albaştrii” au al doilea cel mai bun atac din Casa Liga 1 după Universitatea Craiova (28 de goluri, locul 3, 28 de puncte). Chiar dacă a legat şapte victorii consecutive în primul eşalon, şir stricat de remiza albă din ultima rundă cu FC Voluntari, Edi Iordănescu a fost gonit de la FCSB de afirmaţiile ostile ale patronului Gigi Becali.

Va fi, aşadar, primul meci de la revenire pentru Toni Petrea, singurul antrenor care a câştigat un trofeu cu FCSB în ultimii şase ani (Cupa României, în sezonul 2019-2020).

Citeste și:  Structurile ministerului, mobilizate pentru sprijinirea cetățenilor în perioada Paștelui Catolic: acțiuni în stațiuni turistice, zone aglomerate și în proximitatea bisericilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.