‘Giri’Gârtofan, locul al III-lea în Raliul Bacăului

Echipa Dan Gârtofan și Tudor Mârza (Skoda Fabia R5) au urcat pe podium, clasându-se pe locul 3, în runda a treia a Campionatului Național de raliuri, care a avut loc week-endul acesta la Bacău.

valentin Porcișteanu a profitat de absenţa lui Simone Tempestini şi şi-a adjudecat primul loc în cursă în timp ce Adrian Răspopa s-a clasat pe locul al doilea.

„O cursă frumoasă. Foarte cald, probe interesante, dar și dure, mai ales cele din prima zi. Au fost destul de mulți bolovani care nu erau stabili, ci se tot mișcau odată cu trecerea fiecărui concurent. Am avut un start bun, un ritm O.K. vineri. Din păcate, sâmbătă dimineață nu m-am simțit prea bine fizic, astfel că nu am putut să pilotez așa cum ar fi trebuit. Mai ales că au fost niște probe complicate, cu multe porțiuni în care trebuia să-ți asumi anumite riscuri pentru a obține cel mai bun timp. Am ales să nu riscăm, în condițiile în care peste câteva zile avem o nouă rundă în Balkan Rally Trophy, la Sliven. După prânz am fost mai O.K., am reușit timpi mai buni, drept dovadă că am câștigat și două probe speciale, dintre care una a fost Power Stage. Este important că am terminat raliul cu bine, că am luat suficiente puncte care să ne mențină în top în clasamentul general. Mașina a funcționat perfect, colaborarea cu Tudor la fel, echipa tehnică a fost din nou la înălțime, astfel că abia așteptăm Rally Sliven, o nouă aventură a noastră în ERT”, a declarat Dan Gârtofan după cursă.
În week-endul 28-30 iunie, Dan Gârtofan și Tudor Mârza vor participa la Rally Sliven în Bulgaria, la penultima etapă din calendarul ERT – Balkan Trophy 2019, competiție în care cei doi sunt în fruntea clasamentului la general.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.