Groapă de gunoi ilegală descoperită de ASUM la Șercaia VIDEO

De mai bine de un an în Șercaia a funcționează o groapă de gunoi ilegală. Membri ASUM Brașov au descoperit-o încă de anul trecut. ASUM a surprins chiar mașinile de gunoi ale primăriei din localitate care deversa resturi menajere acolo.

Membrii asociației au sesizat autoritățile, dar nicio schimbare. Garda de Mediu Brașov, sesizată de ASUM, a aplicat câteva amenzi, dar atât. Gunoaiele se află în același loc.

„Groapa ilegală de gunoi din comuna Șercaia! Ne-am făcut griji, crezând că zona a fost ecologizată. Nici gând de așa ceva. Prima atestare oficială a minunii din comuna Șercaia datează din luna Ianuarie 2019. Atunci am surprins mașina de gunoi a primăriei Șercaia alimentând cu deșeuri înfometata locație. Ulterior au și incendiat-o! Am filmat în direct tot evenimentul. Am publicat și transmis materialul instituțiilor competente. Garda de Mediu a aplicat mai multe amenzi și a dispus măsuri de igienizare a zonei. După mai bine de 18 luni lucrurile sunt la fel. Groapa este la locul ei iar focul mocnește ambitios! Dacă tot nu se poate face nimic, propunem destoinicului primar Paltin Cristinel să o înregistreze la OSIM( Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci). De ce nu? Să lase omul ceva în urma lui, ceva atestat oficial! Ea este o invenție, incontestabilă! Un foc care arde, de mai bine de 18 luni de zile, nu poate fi neglijat din punct de vedere științific! Nici sictirul cu care tratează Paltin Cristinel instituțiile Statului nu trebuie ignorat. Este și asta o realizare!”, se arată în postarea ASUM.

Citeste și:  Peste 1.200 de percheziții desfășurate de polițiștii de investigare a criminalității economice, în primele 3 luni ale anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.