Guvernul Dăncilă pedepsește Brașovul: Transportul Metropolitan, blocat

Guvernul Dăncilă vrea să paralizeze Brașovul. Drept răzbunare față de ostilitatea cu care brașovenii au pedepsit la votul din 26 mai guvernarea dezastruoasă a echipei Dăncilă, executivul ia măsuri prin care să-i pedepsească pe brașoveni. După ce prin intermediul firmelor înscrise la licitațiile pentru construcția Aeroportului de la Ghimbav a reușit să blocheze procedurile, ajungându-se în situația în care Consiliul Județean stă cu banii în conturi și nu poate demara lucrările, Guvernul blochează și proiectul transportului metropolitan, un proiect de mare importanță pentru dezvoltarea Brașovului. Deputatul de Brașov Gabriel Andronache explică printr-o postare de Facebook manevrele prin care Executivul PSD-ALDE a luat această masură împotriva Brașovului și a brașovenilor.

Citeste și:  Peste 2.400 de militari, la parada militară de Ziua Naţională la Bucureşti! Ce se întâmplă la Brașov

”Guvernul Dăncilă a făcut-o de oaie…din nou!
Vineri a fost publicată în Monitorul Oficial al României, o reglementare adoptată săptămâna trecută, respectiv Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.51/2019 care distruge DEZVOLTAREA TRANSPORTULUI PUBLIC METROPOLITAN DE PERSOANE.
Abia începuse să apară în Brașov și în București și iată, niște personaje sinistre din Guvern, s-au gândit că trebuie eliminat.
Pricipalul vinovat este ministrul Cuc care numai pentru această grozăvie ar trebui să demisioneze imediat.

IATĂ ARTICOLUL DIN OUG 51/2019 CARE BLOCHEAZĂ DEMERSURILE PENTRU DEZVOLTAREA TRANSPORTULUI METROPOLITAN PÂNĂ ÎN 2023:

„Articolul VIII – (1) Valabilitatea actualelor programe de transport judeţean şi după caz, a licenţelor de traseu pentru transportului rutier contracost de persoane prin servicii regulate, la nivel judeţean se prelungeşte până la data de 30.06.2023.”

Citeste și:  Discursul Președintelui României, Klaus Iohannis, susținut în cadrul recepției oferite cu prilejul Zilei Naționale a României

O asemenea grozăvie legislativă nu am mai văzut de mult!
SOLICIT GUVERNULUI ROMÂNIEI SĂ ABROGE IMEDIAT OUG 51/2019!

Și o întrebare de final pentru autorii reglementării: „halatul cât a costat!? Cât a costat halatul?”, a explicat deputatul Gabriel Andronache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.