Hackerii au lovit la Făgăraş: Contul unei femei, golit de gameri

Hackerii i-au golit unei făgărăşence contul bancar. Cumplita descoperire a fost făcută de proprietara contului în momentul în care a vrut să scoată nişte bani de pe card. Deşi în cont ar fi trebuit să fie 17.000 de lei, bancomatul nu i-a eliberat banii doriţi, apărând continuu mesajul: fonduri insuficiente. După mai multe incercări, femeia s-a adresat banci, la care era dechis contul. Funcţionarii i-au răspuns că banii au dispărut, fiind efectuate plăţi pe platforma Google Play, cu întreaga sumă.
Anchetatorii cred că datele de cont ale femeii au fost furate de persoane necunoscute care au efectuat ulterior plăţi pe platforma de jocuri. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe cei vinovaţi.

„Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov”, le-a declarat agentul de poliție Nadia Olaru, reprezentant al IJP Brașov, jurnaliștilor făgărășeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.