Hălchiul rămâne în SCENARIUL ROŞU, Predealul iese din acest scenariu!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr.46/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile în unitatea administrativ-teritorială Halchiu, care prevede următoarele:


Art.1 Având în vedere faptul că rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori, se mențin pentru o perioadă de 14 zile măsurile dispuse prin Hotărârea nr. 33 din 16 februarie 2021, emisă de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov, în unitatea administrativ-teritorială Halchiu.


Art.2 Începând cu data de 03.03.2021, ora 0:00, în unitatea administrativ-teritorială Halchiu  se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.


Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate.

Art.4 . Ca urmare a scaderii ratei de incidenta cumulate calculate la 14 zile a imbolnavirilor cu SARS-COV-2 sub valoare de 3/1000 de locuitori,in unitatea administrativa Predeal se vor aplica prevederile H.G.nr.35 din 10.02.2021 pentru rata de incidenta corespunzatoare.

Art 5. Comitetul Local pentru Situații de Urgență Predeal si Halchiu vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

Art.6 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Predeal si Halchiu vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Hotărâri şi dispoziţii, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.