Handbalistele Coronei au terminat neînvinse turneul de la Brăila şi se menţin pe primul loc în seria A

Handbalistele Coronei au terminat neînvinse turneul de la Brăila. Duminică, în ultima partidă, echipa antrenată de Simona Gogirla, Vasile Curiteanu si Gica Anton, a castigat cu scorul de 31-20 (15-12) meciul cu CSU Bacau, şi se menţine, astfel pe primul loc în seria A.

Pentru Corona au marcat: Bujor 6, Munteanu 4, Soreanu 3, Lacatus 3, Olaru 3, Iordachi 3, Pacurariu 2, Darie 2, Smbatian 2, Gogirla 1, Ordog 1, Prunaru 1.

La finalul turneului, antrenoarea Coronei, Simona Gogirla a spus ca isi felicita echipa pentru intregul parcurs avut la turneul de la Braila si ca se declara multumita de prestatia fetelor. „Trebuie sa le felicit pe fete. Chiar daca au mai fost si momente in care jocul nu ne-a multumit suta la suta, per ansamblu trebuie sa recunoastem ca a iesit asa cum ne-am dorit, si anume sa terminam neinvinsi acest turneu. Vom continua sa ne pregatim la fel de bine si speram sa ne prezentam la fel si la ultimul turneu de sala, care va avea loc in luna aprilie”, a spus antrenoarea Coronei.

Citeste și:  Peste 3.000 de oameni în tribunele de pe Tineretului la FC Braşov – Dinamo. Stegarii au cedat în faţa “câinilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.