Handbalistele de la Corona Braşov au reluat antrenamentele

Handbalistele de la Corona Braşov au reluat, ieri, antrenamentele după pauza impusă de pandemia de coronavirus.

Lotul de junioare I s-a pregătit în aer liber, pe Stadionul „Metrom”, iar junioarele II au efectuat antrenamentul la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”. Antrenamentele s-au desfăşurat în condiţii de siguranţă, conform măsurilor impuse de autorități.

„Mi-a fost dor de fete şi cred că şi lor le-a fost dor de mine. Am fete extraordinare şi sunt bucuroasă că pot lucra cu ele. A fost o revedere emoţionantă, ne bucurăm că putem lucra din nou împreună. Am făcut un antrenament uşor. Chiar dacă ele au lucrat acasă, trebuie să facem, treptat, reintrarea în efort. Altfel, riscăm accidentări”, a declarat antrenoarea junioarelor I, Simona Gogârlă.

Citeste și:  Kids Tâmpa s-a impus la Sf. Gheorghe, în fața „satelitului” lui Sepsi

Despre continuarea sezonului cu turneul final, Gogârlă a comentat: „Se spune că va fi un turneu final, dar nu ştim nimic concret. Pentru noi, prioritară este echipa de Divizia A. Vrem să facem o formaţie competitivă şi să atacăm promovarea. Nu mai este nicio motivaţie să faci turneul spre finalul lunii august. Nu e normal, mai bine pregătim sezonul viitor. Totuşi, dacă se va decide să se organizeze, vom merge şi le vom arăta de ce suntem în stare. Oricum, importantă este sănătatea sportivilor”.

„Ne bucurăm tare mult că ne putem relua activitatea. Noi suntem o familie şi ne-a lipsit din toate punctele de vedere, sportiv, social. Din punct de vedere sportiv, noi suntem pe primul loc. Aşteptăm în continuare decizia Federaţiei Române de Handbal în legătură cu turneul final. Este greu de spus dacă ne dorim sau nu să se ţină turneul final. Fetele vin după trei luni în care au lucrat doar acasă. Nu se poate compara cu antrenamentul obişnuit. Pentru a reveni la o formă sportivă bună avem nevoie de timp. Ne vom alinia, însă, la decizia federaţiei. Dacă trebuie să jucăm, o vom face. Dacă nu, ne vom pregăti pentru ceea ce va urma. Tot ce contează, însă, este sănătatea fetelor”, a menţionat antrenoarea junioarelor II, Mihaela Seifer Ciobotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.