HIDRO-SAL sistează la Prejmer colectarea de deșeuri reciclabile pentru a evita contaminarea personalului

Având în vedere Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență din data de 16.03.2020, vă transmitem că operatorul HIDRO-SAL COM SRL implementează ca măsură de prevenție sistarea colectării fracției de deșeuri reciclabile pe perioada 16.03.2020 – 10.04.2020, evitând astfel riscul de infectare cu COVID-19, prin evitarea contactului între personalul de colectare și personalul de sortare deșeuri.

Prin sistarea colectării deșeurilor reciclabile pe perioada 16.03.2020 – 10.04.2020 ne vom asigura că personalul din cadul Stației de Sortare și Transfer Prejmer care prelucrează deșeuri nu va intra în contact cu nici un obiect de proveniență casnică care ar putea fi contaminat.

Menționăm faptul că HIDRO-SAL COM SRL va suplimenta distribuirea numărului de saci pentru colectarea deșeurilor reciclabile pentru a asigura posibilitatea stocării acestora în gospodăriile individuale pe parcursul periodei de risc.

Citeste și:  WE LOVE RETRO 2024: Bilete cu prețuri reduse doar până pe 20 aprilie

Programul de colectare specificat va fi mediatizat prin intermediul rețelelor de socializare, evitând astfel distribuirea materialelor tipărite ce ar putea crește riscul de contaminare.

Pentru a asigura eliminarea oricăror riscuri de contaminare cu COVID – 19, conform Hotărârii Comitetului Local din 16.03.2020, Stația de Sortare și Transfer Prejmer și sediul social al societății din str. Mare, nr. 574 au fost incluse în planul de dezinfecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.