Hochei. Atacantul american Jared Brown a fost transferat la Corona Braşov

Corona Brașov a reușit să obțină semnătura atacantului american Jared Brown (33 de ani). Jared Brown s-a născut în orașul Gardner (Kansas, SUA) la data de 21 februarie 1986 și joacă pe postul de „centru”.

După ce a ajuns să joace -din 2005 – la Lincoln Stars (în liga de tineret „United States Hockey League-USHS”), evoluțiile foarte bune i-au adus în 2007 o bursă de la Northern Michigan University (NCAA).

La Northern Michigan University a petrecut 4 sezoane, iar din 2011 a semnat primul lui contract de profesionist: în CHL, la echipa Quad City Mallards.

În 2012 a ajuns să joace pentru prima dată în Europa, semnând un contract cu echipa poloneză GKS Katowice.
Pentru Katowice a evoluat în 13 meciuri și a reușit să realizeze un număr de 19 puncte.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

După ce s-a reîntors în SUA, unde a jucat la Rapid City Rush (CHL) și Missouri Mavericks (ECHL), a revenit în Europa în 2015, sezon în care a jucat atât în prima ligă franceză la Dijon cât în în prima ligă poloneză la STS Sanok.

După ce a început sezonul 2016/2017 în Polonia la Orlik Opole, în partea a doua a sezonului a venit în Erste Liga, semnând un contract cu echipa Debreceni HK.

La Debrecen a avut o perioadă de excepție, reușind să realizeze 22 de puncte în 14 meciuri din sezonul regulat și 7 puncte în 11 meciuri din play-off.
În sferturile de finală ale Erste Liga acelui sezon a fost adversar al echipei noastre, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit decisiv la calificarea echipei Debreceni HK în semifinalele ligii.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Evoluțiile excelente de la Debrecen l-au propulsat în următorul sezon la echipa MAC Budapesta, alături de care a reușit să câștige Erste Liga.

La MAC a reușit 46 de puncte (13 goluri și 33 de pase decisive) în 27 de meciuri din sezonul regulat și 20 de puncte (6 goluri și 14 pase decisive) în play-off.
În semifinalele Ligii Erste a fost iarăși adversarul echipei noastre, fiind unul dintre jucătorii decisivi ai celor de la MAC Budapesta.

Sezonul trecut l-a petrecut tot la MAC, însă a evoluat în prima ligă slovacă.
La MAC Újbuda a fost al doilea marcator al sezonului regulat în prima ligă slovacă, realizând un număr de 45 de puncte (20 de goluri și 25 de pase decisive) în 57 de meciuri.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Acest sezon l-a început în Erste Liga, la UTE, unde a evoluat într-un număr de 12 meciuri și a realizat 13 puncte (5 goluri și 8 pase decisive).

Jared Brown este un jucător foarte tehnic, creativ și cu o personalitate foarte puternică și sperăm să fie unul dintre jucătorii decisivi ai echipei noastre pentru restul sezonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.