Hocheiștii Coronei au ieșit din izolare și au reluat antrenamentele

Hocheiștii Coronei s-au întors ieri, pe gheață, după o perioadă de izolare din cauza virusului Covid. Președintele de la hochei, Emilian Cernica a declarat că atât echipa cât și staff-ul sunt bine și că și-au reluat antrenamentele, pentru început la o intensitate mai mică. „„Am trecut cu bine peste perioada Covid pozitiv, atât jucătorii cât și antrenorii și staff-ul tehnic, peste 90% din efectiv, fiind pozitivi la testare, în ultima perioadă de timp. Până la această dată doar câteva persoane din echipă și din jurul acesteia nu au avut virusul. Ieri, cu sprijinul DSP, cei care au fost pozitivi au făcut evaluarea la sfârșitul perioadei de carantină și tot de ieri întreaga echipă a fost pe gheață, primul antrenament fiind mai ușor ca intensitate, în special pentru cei care au fost pozitivi”.

Oficialul Coronei a mai punctat că la acest moment nu există alte probleme singura preocupare fiind legată de omogenizarea echipei și readaptarea la efort după această perioadă. „Nu avem alte probleme de lot, singurele aspecte fiind omogenizarea echipei și revenirea la efort după această perioadă. Sper ca ultimele meciuri cu Galațiul de acasă, unde abordarea celor două jocuri din partea unor jucători a fost superficială, să fi fost uitate și să le considerăm un accident. Jucătorii, în special cei autohtoni, să înțeleagă că trebuie să se mobilizeze și revină la valoarea pentru care au fost aduși la Brașov. Urmează cele 10 meciuri acasă din Erste Liga, care din păcate se vor desfășura tot fără spectatori, noi considerând acest fapt un mare handicap atât pentru echipă dar și pentru fanii noștri”.

Emilian Cernica a mai spus că din informațiile pe care le are, toate meciurile de acasă din Este Liga, vor fi oficiate de arbitri din Ungaria. „Legat de perioada care urmează, din informațiile pe care le avem la toate meciurile de acasă din Erste Liga vor oficia arbitri din Ungaria. Nu știu cum să cataloghez acest fapt, ca bine sau rău, dar după meciurile atât de acasă dar și din deplasare cu Gheorghieniul din primăvară in Erste Liga, când arbitrajul a fost praf, din punctul meu de vedere și nu numai, va rămâne un mare semn de întrebare. Îmi doresc totuși ca vârful de formă al echipei să fie atins în luna decembrie la Galați unde se va juca Cupa României în perioada 16-20 și unde sper să obținem un rezultat bun”, a încheiat Emilian Cernica.

Primele trei jocuri din seria celor care urmeaza sunt: pe 21 noiembrie: CSM Corona „Wolves” Brașov – FTC Telekom Budapesta; pe 23 noiembrie: CSM Corona „Wolves” Brașov – Dunaújvárosi Acélbikák și pe 24 noiembrie: CSM Corona „Wolves” Brașov – Titanok, toate meciurile urmand sa se joace de la ora 18.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.