Hocheiștii juniori din Ucraina se antrenează la Brașov

  • 20 de hocheiști din Ucraina se vor antrena pe gheata patinoarului din Brașov

Un grup de 33 de copii din Harkov, Kiev și alte orașe din Ucraina au sosit, de curând, la Brașov, pentru a se refugia din calea războiului. Printre aceștia se numără 20 de hocheiști, cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, care au acum șansa să își continue, pe gheața Patinoarului Olimpic din Brașov, antrenamentele întrerupte în Ucraina.

Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov s-a alăturat eforturilor umanitare ale întregii comunități brașovene și s-a implicat în demersul de a-i aduce la Brașov pe micii hocheiști, pentru a-și continua pregătirea sportivă.

Citeste și:  65 de prichindei din cartierul Tractorul au deschis astăzi porțile primei grădinițe construite în cartier după 1989

Cei 20 de sportivi, însoțiți de doi antrenori ucraineni, au intrat deja pe gheața patinoarului și vor continua, în săptămânile următoare, să se antreneze la Brașov, pentru a-și menține forma sportivă și a merge mai departe pe drumul performanței.

Directorul Coronei Brașov, Radu Miclăuș, declară: „Mă bucur că am reușit să ne implicăm, alături de Primăria Brașov, și să le oferim o mână de ajutor tinerilor sportivi. Oportunitatea de a se antrena în continuare, la Brașov, și de a nu pierde șirul antrenamentelor este foarte importantă în parcursul ascendent al performanței.”

Inițiatorul acțiunii umanitare a fost Evgheni Pisarenko, fost jucător al Coronei Brașov și, ulterior, antrenor la grupele de juniori ale clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.