Horia Tecău se retrage din tenis! ”Este timpul să mă bucur de viață într-un mod diferit!”

Horia Tecău a afirmat ieri, într-o postare pe internet, că sportul a fost viaţa lui şi l-a învăţat să viseze, dar este momentul să se bucure de viaţă „într-un mod diferit”.

„O mulţime de emoţii am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces. Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-au răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna. Acum, este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit şi să transformăm toată această energie într-o nouă formă”, a scris Tecău pe Facebook.

Horia Tecau câştigat 38 de trofee în cariera sa, dintre care trei de Mare Șlem: Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands. Cu Florin Mergea, Horia Tecău a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Din tenis, Horia Tecău a câştigat premii de peste 5,8 milioane de dolari, potrivit ATP.

Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.