Horoscop 11-17 decembrie 2023. Importanța comunicării pentru aceste 4 zodii

Luna Nouă întră în Săgetător pe 12 decembrie, însă  Mercurul care intră în retrograd pe data de 13 va perturba planurile financiare şi starea emoţională pentru câteva zodii.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Această săptămână va aduce energii pozitive în viața romantică a nativilor acestei zodii, dacă sunteți deja într-o relație veți simți o creștere în armonia relației, dacă sunteți singur fiți deschis la noi întalniri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Haosul din viața amoroasă va lua sfârșit curând, deoarece această săptămână va aduce noroc în acest domeniu. Fiți deschiși la noi oameni și oportunități în loc să rămâneți blocați pe lucrurile din trecut care vă deranjează.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este posibil să aveți o decizie importantă de luat in săptămâna care urmează, ascultațivă inima și veți lua decizia care vă va avantaja cel mai mult.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Luna nouă în Săgetător va aduce cu sine sfârșitul unei relații deja existente și dorința de căutare a unei noi relații. De asemenea, veți simți o nevoie de susținere emoțională și conexiune, fiind recomandat să petreceți mai mult timp cu familia în urmatoarea perioadă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Anumite tulburări în relație cauzate de natura ta posesivă ar putea fi rezolvate în această săptămână, însă aveți grijă la deciziile pe care urmează să le luați, deoarece acestea ar putea fi decisive pentru relația dumneavoastră.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Vă veți simți singur în relația dumneavoastră, dar dacă îți vei vocaliza gândurile și nemulțumirile lucrurile vor lua o întorsătură în favoarea ta și relația se va solidifica.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Orgoliul tău a fost rănit și te aflii într-o stare de furie, este posibil ca persoana care ți-a creat această stare să dorească o ruptură în relația cu tine. Această săptămână va fi una grea pentru nativii zodiei Balanță.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este posibil să te confrunți cu anumite confuzii în comunicare, așadar acordă mai multă atenție mesajelor pe care vrei să le dai și asigură-te că ele sunt înțelese corect.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săptămâna asta veți sta foarte bine pe planul comunicării și de asemenea vă veți simți mult mai aventuroși si deschiși la experiențe noi. Comunicarea sinceră va poate solidifica relația, iar daca ești singur fii deschis la posibilitatea de a cunoaște pe cineva nou.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te vei confrunta cu dificultăți în viața amoroasă pe măsură ce diferențele dintre tine și partenerul tău vor crește. Dacă abordezi situația cu mintea limpede vei lua decizia corectă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea o stare de calmitate, lucrurile vor merge bine pe toate planurile dar mai ales pe cel financiar fiind posibile anumite venituri suplimentare de la locul de muncă.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Anumite probleme din viața ta amoroasă te vor afecta la nivel mental. Trebuie să renunți la anumite lucruri și să aștepți ca lucrurile să ia o întorsătură în favoarea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.