Ialomiţeanu dă de pământ cu Scripcaru: Primarul și directorul RAT, vinovați de accidente

Fostul ministru de Finanţe, Gheorghe Ialomiţeanu, avertizează brașovenii asupra unei situaţii îngrijorătoare privind transportul public din municipiul Braşov.

„Foarte grav in Brasov. Declaratiile Primarului Municipiului Brasov si ale directorului companiei care asigura transportul in comun in Municipiul Brasov ar trebui sa ii sperie pe brasoveni. Acestia au declarat recent ca accidentele care se produc in mijloacele de transport in comun sunt din cauza lipsei de experienta ale conducatorilor auto si a unor probleme tehnice ale acestor mijloace de transport.

In loc sa isi ceara scuze fata de brasoveni si sa rezolve aceste probleme atat primarul cat si directorul companiei s-au lamentat in fata presei brasovene…si cand te gandesti ca aceasta companie va asigura transportul in comun in Zona Metropolitana a Brasovului! Nu stiu ce vor spune reprezentantii PNL despre aceasta situatie avand in vedere ca exista un parteneriat intre partid si Primarul Municipiului Brasov privind buna administrare a acestii municipiu”, scrie Gheorghe Ialomiţianu pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.