Iarna revine în forţă! ANM anunţă vreme rea în majoritatea zonelor din România. Află cum va fi vremea în zona Brașovului

Ninsorile nu se vor opri, nici în luna martie, potrivit informațiilor furnizate de către Administrația Națională de Meteorologie. În următoarele două săptămâni vor fi zile cu ger și lapoviță. În mare parte din țară vor fi precipitații mixte, iar vremea va deveni din nou rece.

Vremea 8 – 21 martie 2021 în Transilvania

În primele zile ale intervalului, până în jurul datei de 12 martie, valorile termice maxime vor fi în general apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cu medii de 4…8 grade, dar cele mai scăzute valori se vor înregistra în data de 10 martie. Pe parcursul nopților, în acest interval, vor fi valori negative în toată regiunea, cu medii de -7…-4 grade.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Apoi, mai ales la sfârșitul primei săptămâni, vremea se va încălzi, temperatura aerului va ajunge la medii ale maximelor de 8…11 grade și ale minimelor de -2…0 grade. Spre finalul celei de-a doua săptămâni, deși vor fi variații termice de la o zi la alta, valorile se vor menține apropiate de cele normale pentru pentru această perioadă.

Vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, slabe cantitativ, spre sfârșitul primei săptămâni. Probabilitatea pentru precipitații mai însemnate cantitativ va creşte semnificativ după data de 14 martie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.