Ilie Stan a fost demis astăzi de pe banca FC Brașov

Înfângerea suferită duminică la Giurgiu, “i-a fost fatală” antrenorului Ilie Stan. Astăzi conducerea clubului a anunţat că s-a despărţit de acesta. Antrenorul a primit înştiinţarea că de astăzi nu mai face parte din staff-ul tehnic al echipei. Astfel, eşecul cu 0-2 în faţa Astrei, ultima clasată în Liga a 2-a, a fost şi ultimul meci al lui Ilie Stan pe banca braşovenilor.


“Începând de astăzi i s-a reziliat contractual domnului antrenor Ilie Stan. Am şi trimis la federaţie, l-am şi înştiinţat pe antrenor prin mail, pe curierat cu semnătură de primire că am încheiat din punct de vedere al clubului contractul cu domnul Ilie Stan. Pe această cale eu vreau să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru clubul FC Braşov. În viaţă drumurile unor oameni se despart. Având în vedere că am realizat un procent foarte mic de puncte. Din 27 de puncte, doar un procent de 30%, aceste 9 puncte, încă credem şi sperăm, că vin nişte meciuri de foc, într-o redresare a echipei, chiar un şoc. Rămâne în cursul zilei de astăzi să stabilim cine va fi noul antrenor.”, a spus Ioan Mărginean, preşedintele FC Braşov.


Din păcate, cu 9 puncte, FC Brașov se află doar pe poziţia a 15-a în clasamentul Ligii a 2-a, după egaluri cu Viitorul Târgu Jiu, Dacia Unirea Brăila şi Ripensia Timişoara şi două victorii cu Unirea Dej şi Dunărea Călăraşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.