Iluminat modern pentru două cartiere din Râșnov

Două cartiere din Râșnov vor avea în curând parte de un iluminat monern. Primăria Râșnov a scos la licitație achizitia de servicii de proiectare tehnica, executie lucrari si asistenta tehnica pe parcursul derularii lucrarii pentru „Proiectare si executie Modernizare Iluminat Public si Canalizatie Curenti Slabi la nivelul orasului Rasnov, respectiv Cartierele 1 si 2”. Investiția se realizează cu fonduri de la bugetul local.
Este vorba despre străzile T. Vladimirescu, Panduri, Postavarului, M. Sadoveanu, Al. Russo, I. H. Radulescu, B. S. Delavrancea, I. Slavici, Crizantemelor, G. Toparceanu, V. Alecsandri, Z. Stancu, A. Ipatescu, Primaverii, Toamnei.
Valoarea estimata a contractului este de 12.059.082 lei (fara TVA) – din care pentru proiecare – 280.444 lei (fara TVA) (aceasta suma este compusa din: valoare proiectare – 203959 lei – fara TVA), valoare asistenta tehnica din partea proiectantului – 76485 lei – fara TVA), execuție – 11.778.638 lei (fara TVA) (aceasta suma este compusa din cheltuieli pentru investitia de baza – 10.197.955 lei – fara TVA, organizare de santier 152.969 lei – fara TVA).
Criteriul de atribuire a contractului este este pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 iulie 2019, ora 15.00.

Citeste și:  Yiwen Shen și Marko Džomba au electrizat Sala Patria cu un concert memorabil alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.