Imagini incredibile! Adolescentă bătută cu brutalitate și umilită într-un parc din Brașov

O adolescentă a fost bătută și umilită ieri, 3 mai 2021, într-un parc din municipiul Brașov. Ceilalți tineri care au fost martori la eveniment au filmat incidentul și au publicat înregistrarea pe internet. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

În imaginile cu un puternic impact emoțional, se observă cum victima este lovită cu brutalitate, sub aplauzele celorlalți copii care au asistat la întreaga scenă.

În timp ce adolescenta era umilită, alţi copii filmau cu telefoanele mobile, în timp ce alte două fete au obligat-o să le sărute pantofii şi au lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Imaginile incredibile au fost postate pe o rețea de socializare, acolo unde au devenit virale, fiind distribuite de numeroase persoane. Astfel, imaginile au ajuns şi în atenţia polițiștilor brașoveni.

https://www.youtube.com/watch?v=Pbaso_WjxmA&t=12s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.