Imagini incredibile în Bod-Colonie: Ce a mai rămas din localitate FOTO

Peisaj deplorabil în localitatea Bod-Colonie. Oricine intră în comuna, altădată curată și îngrijită, are impresia că s-a întors în timp. Gunoaiele și mizeria îl întâmpină pe vizitator încă de la intrare. Un „bun venit” nedorit cu care Primăria Bod îi întâmpină pe cei care intră în localitate sau doar o tranzitează. Peisajul din Bod-Colonie trădează o proastă administrație, o totală lipsă de viziune și un dezinteres complet pentru imaginea localității. Imaginea deplorabilă din Bod-Colonie îți dă senzația că un excavator scăpat de sub control a săpat în răzbunare, aiurea prin comună.

Gropile adânci și prost semnalizate străjuiesc drumurile de acces, punând în pericol trecătorii care nu cunosc foarte bine zona. Chiar și pentru cei care cumosc foarte bine „harta craterelor” din localitate este periculos să de aventureze după căderea întunericului prin hârtoapele destinate pietonilor.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Cănd ajungi în zona de blocuri peisajul devine înfiorător. Nu există drum sau alee, care să fi scăpat de furia excavatorului care și-a făcut de cap printre clădirile cu fațade murdare și neîngrijite.

Peisajul gri-murdat are totuși pe alocuri câte o pată de culoare: sunt pubelele de gunoi care abia se mai zăresc de sub maldărele de deșeuri menajere pe care nimeni nu s-a mai obosit să le ridice de sub geamurile bieților locatari.

La capitolul spații verzi, însă, Bod-Colonie stă bine. Poate prea bine. A aflat, probabil, întâiul-gospodar că vegetația ozonează aerul și preocupat de sănătatea bodenilor, au a vrut să irosească această sursă de oxigen, așa că nu a mai lăsat pe nimeni să taie un fir de iarbă. Acolo unde e verde, e verde din belșug la Bod. Atât de verde că abia se mai ivesc panourile de intrare în localitate, iar canalul colector care străjuiește strada Câmpului a fost complet acoperit de bălării înalte de peste doi metri.

Citeste și:  Prețul ridicat al mielului pune presiune pe tradiția mesei pascale

Se apropie alegerile la Bod, iar oamenii din colonie așteaptă curioși bilanțul realizărilor cu care primarul le va cere un nou mandat și sloganul de campanie care probabil va suna: „Continuăm să distrugem!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.