Impresionant! Mesaj transmis de pompierii români, viralizat pe Facebook. Ce transmit românilor, salvatorii

Un mesaj transmis de IGSU pe pagina de Facebook a instituției s-a viralizat peste noapte. Evenimentul confirmă încă o dată că pompierii sunt în topul preferințelor românilor, înaintea multor insitutuții de stat, așa cum o arată de fiecare dată și rezultatele sondajelor de opinie.
Redăm integral postarea IGSU care a impresionat nenumărați internauții:

„Să fii POMPIER necesită mai mult decât CURAJ! Că e zi sau noapte, sari repede în bocanci și alergi spre mașină! Pe umerii tăi atârnă o viață și ești responsabil pentru asta! Fie că ești un salvator la început de drum sau unul cu experiență, nu te așteaptă nimeni să urci în autospecială ca să pleci la caz. Ești conștient că cel care a sunat are nevoie de tine și de întreaga echipă, iar pentru asta trebuie să faci tot ce-ți stă în puteri!

Citeste și:  Programul "Litoralul pentru toți" continuă până pe 18 iunie

Nu este vorba numai despre muncă fizică, de cele mai multe ori psihicul este pus la încercare. Cu toții avem familii acasă și fără să vrei te transpui în pielea celor care își pierd locuința sau apropiații. Ajungi să plângi alături de ei, ajungi să fii unul de-al lor. Fiecare acțiune este una contracronometru, fiecare secundă contează!

Ceea ce facem nu e ușor, dar satisfacția unei vieți salvate este nemărginită!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.