Împreună pentru George: Concert umanitar la Teatrul Sică Alexandrescu

Nume mari ale folclorului românesc vor concerta la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov, în 13 iunie pentru a-l ajuta pe George Olteanu, un tânăr grav bolnav, să strângă bani pentru tratamentul de specialitate de care are nevoie.

George este un tânăr de 37 de ani, din Brașov, care se luptă încă de la naștere cu o boală evolutivă nemiloasă care i-a marcat viața.

La vârsta de 5 luni, în urma unor analize, i s-a pus diagnosticul dureros de Sindrom Amiotrofic Neurogen Spinal Degenerativ. A urmat o perioadă foarte grea și traumatizantă cu tratamente recuperatorii, analize și proceduri care i-au traumatizat profund viața.

În urma unor tratamente a reușit să meargă până la vârsta de 11 ani. De atunci însă boala a evoluat și l-a țintuit într-un scaun cu rotile. În tot acest timp a mers la școală și a urmat studiile.

Citeste și:  Mai multe servicii prestate gratuit de ANCPI

Din anul 2004 lucrurile s-au complicat și au devenit dramatice, boala a evoluat și de data aceasta i-a atacat plămânii.

De atunci, suferă de Bronșită Super Supurativă, acumuleză un litru de secreții în ambii plămâni. Aceste secreții sunt scoase printr-o terapie rudimentară, altfel ar muri asfixiat.

Pentru toate acestea există un tratament cu Iplex sau Translarna cât și cu Celule Stem.

Puteți ajuta să adune banii necesari tratamentului prin participarea la concertul umanitar extraordinar de muzică populară „Uniți în cuget și în simțiri!”, ce va avea loc pe data de 13 iunie, de la ora 18.00, la Teatrul „Sică Alexandrescu”.

Intrarea se face pe bază de bilet care se poate achiziționa de la casieria Sălii Patria, la preț de 20 lei. Cei ce doresc să doneze mai mult o pot face în urna de donații, aflată în sala de spectacol.

Citeste și:  O nouă expoziție semnată de artista Teodora Pica, în august, la Galeria INSPIRATIO din Brașov

Și-au anunțat prezența la acest concert: Veta Biriș,Valeria și Traian Ilea, Rodica Stan, Răzvan Năstăsescu, Maria Dan Păucean, Costel Popa, Ioana Bogdan, Daniela Carmen Popa, Victoria Mietescu, Ioana Bozga, Viorica Florea, Gheorghe Soare, Anuța Săgneanca, Mioara Greavu,Viorica Cerbu, Marius Ienciu, Alexandra Voiculescu, Maria Moașa, Andreea Olteanu, Andreea Jitea, Liliana Oncioiu, Marian Duicu, Lorena și Radu Adam, Florin Filip, Ansamblul Plaiuri Moiecene și Ansamblul Zestrea Branului .

Interpreții vor fi acompaniați de orchestra Țara Bârsei condusă de dl dirijor Petrișor Varga.

Evenimentul este organizat prin prin amabilitatea conducerii Teatrului Sică Alexandrescu și cu ajutorul Părintelui Protopop Dănuț Benga, Părintelui Costin Butnar, al doamnei Itina Palade și Ovidiu Grădinar, prezentatori tv.

Citeste și:  Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Paris

Mai multe informații despre situația tânărului găsiți pe blogul său http://olteanugeorge1981.blogspot.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.