În această noapte se lucrează pe DN1, între Predeal și Brașov

În noaptea de vineri spre sâmbătă, se vor efectua lucrări pe DN1, între Predeal și Brașov.

„Vom lucra la frezarea vechiului strat de asfalt. Traficul va fi restricționat pe o bandă, iar circulația va fi dirijată la paletă. Vom lucra și după lăsarea întunericului, pentru a deranja cât mai puțin traficul. Pe acest sector lucrările de noapte sunt posibile doar în timpul weekendului. În timpul săptămânii, traficul greu este foarte intens pe timp de noapte pentru că peste zi și la sfârșitul săptămânii circulația camioanelor este interzisă. În plus, de vineri până sâmbătă, nu avem voie să instituim restricții de trafic în timpul zilei pentru a nu perturba traficul turistic”, au precizat reprezentanții DRDP.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Potrivit drumarilor brașoveni, săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare, în paralel cu îndepărtarea asfaltului vechi.

Pentru evitarea aglomerației, șoferii sunt sfătuiți să aleagă rutele alternative: DN73A, Râșnov – Predeal sau DN1A, Brașov – Cheia – Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.