În numele primarului Scripcaru, spoturile contracandidaților sunt cenzurate în Brașov. ‘Îmi iau ăștia gâtul dacă apare vreun USR în mașină!’

Pus de primarul George Scripcaru, directorul Regiei de Transport Brașov, liberalul George Cornea, face presiuni pentru a bloca difuzarea clipurilor electorale în transportul public. În locul acestora, brașovenii ar urma să fie tratați cu știri pozitive din realizările lui Scripcaru. Cum patroana firmei de publicitate refuză să se supună, spiritele se încing până-ntr-acolo încât însuși primarul pune mâna pe telefon și amenință că scoate toate televizoarele din autobuze, potrivit libertatea.ro.

“Cred că îmi iau ăștia gâtul dacă apare vreun USR în mașină, mă zboară cu totul de acolo, adică nu… nu am cum să le las!”. Declarația îi aparține directorului Regiei de Transport Brașov (RATBV), liberalul George Cornea, într-un dialog pe care l-a avut, la începutul lunii august, cu Melinda Țuțuianu, șefa agenției de publicitate AD & GO Advertising, care are exclusivitate pentru transportul local. Apăruse o problemă: în perspectiva alegerilor locale, firma încheiase mai multe contracte de publicitate electorală, între care și cu vicepreședintele și senatorul USR Allen Coliban, principalul contracandidat al actualului edil, potrivit libertatea.ro.

Campanie mascată, “să nu bată la ochi” Pe data de 6 august, directorul RATBV se întâlnește cu șefa firmei de publicitate, prilej cu care George Cornea cere explicit introducerea unor materiale despre realizările lui Scripcaru în rețeaua de televizoare din transportul local. Materiale ce trebuiau camuflate în știri, “ca să nu bată la ochi” în campania electorală.

Citește întregul articol și ascultă înregistrările aici: https://www.libertatea.ro/stiri/inregistrari-george-scripcaru-brasov-spoturi-contracandidati-3095581

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.