In ultimele 24 de ore politistii din Brasov au aplicat 30 de sanctiuni

In data de 15 mai 2021, în intervalul orar 10.00 – 18.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1 – 5 Poliție, împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat o acțiune ce avizat prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și verificarea modului de respectare a măsurilor legale incidente prevenirii răspândirii virusului Sars-Cov-2.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate stațiile de transport în comun, zonele aglomerate din regiunea centrală a municipiului Brașov, fiind  legitimate 65 de persoane.

„Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 16 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 14 aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare totală de 1.700 lei”, a declarat comisarul de poliţie Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Citeste și:  11 persoane reținute după percheziții DIICOT: Lideri și membri ai unor grupuri infracționale, printre care 4 funcționari

Pe parcursul desfășurării activităților, polițiștii brașoveni au continuat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile impuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.