În urma violenței în familie, polițiștii brașoveni au emis ordin de protecție provizoriu pentru o femeie din Codlea

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”. În fapt, la data de 28 aprilie 2022, în jurul orei 19.40, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că pe fondul unor discuții în contradictoriu, un bărbat, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliu. 

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste și:  Deschiderea Festivalului Monodramei Independente, astăzi, la Centrul Cultural Reduta

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.