Inaugurarea AFI a intrat pe linie dreaptă: Mall-ul a primit avizul de mediu

AFI a primit avizul de mediu după ce a revenit asupra intenției de a reduce numărul locurilor de parcare. Ba chiar a suplimentat numărul parcărilor prevăzute inițial în proiect, de la 1.508 la 1.524. Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Brașov susțin că în noile condiții a fost eliberată autorizația de mediu, având în vedere că dezvoltatorul obținuse și avizele de la Comisia de Circulaţie, compartimentul de arhitectură al Primăriei, de la SEGA, Cultură, DSP și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
Zilele trecute între dezvoltatorul imobiliar și Primăria Brașov, au existat tensiuni, după ce AFI a anunțat că va renunța la un etaj destinat parcării. Municipalitatea a anunțat că dacă va reduce numărul locurilor de parcare, dezvoltatorul nu va primi avizul de funcționare. Revenirea la numărul locurilor de parcare prevăzut în proiectul inițial a detensionat situația iar AFI a intrat în linie dreaptă spre marea inaugurare.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.