Încep asfaltările în Braşov: Trei străzi intră în şantier

Braşovul se transformă în şantier, începând de săptămâna aceasta şi asta pentru că Primăria Braşov începe asfaltarea unor artere importante ale oraşului. Lucrările presupun atât refacerea carosabilului, cât şi a trotuarelor.

Primul şantier deschis este cel de pe Aurel Vlaicu, unde luna abia s-au încheiat lucrările de refacere a trotuarelor. Primăria început lucrările de ridicare a gurilor de canalizare, iar imediat va fi turnat un nou strat de asfalt. Primăriei Brașov dă asigurări că lucrările de asfaltare vor începe imediat ce vor fi ridicate la cotă toate canalele. Şi aici, purtătorul decuvânt al Primăriei vine cu o veste bună: „Încercam să desfăşurăm lucrările pe timp de noapte, ca să nu fie afectat traficul, având în vedere că Aurel Vlaicu este o stradă intens circulată”.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

În paralel au început lucrările de reabilitare a trotuarelor pe Iuliu Maniu, în zona săpăturilor pentru rețeaua electrică, iar un alt şantier vizează caorsabilul de pe Vlad Țepeș.

De menţionat că lucrările vor fi achitate Primărie din banii pe care rețeliștii i-au plătit cu titlul de „taxă de săpătură”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.