Începând de astăzi se mai schiază doar pe pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul și pe cele pentru începători


Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, începând de astăzi se mai schiază doar pe pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul și pe cele pentru începători.
Toate pârtiile din partea inferioară a masivului, inclusiv cele care fac legătura dintre partea superioară și Poiana Brașov, nu mai prezintă condiții optime pentru schiori și snowboarderi, astfel că de astăzi sunt închise.
Administratorii domeniului schiabil le recomandă celor care schiază în partea superioară să utilizeze telegondola la coborârea în Poiana Brașov, deoarece stratul de zăpadă s-a subțiat, iar pe anumite zone s-a topit integral.


Se schiază pe pârtiile Drumul Roșu, până la telescaunul Ruia; Lupului (partea superioară), Ruia, Kanzel și Doamnei. Rămân deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Citeste și:  Mai multe servicii prestate gratuit de ANCPI

Starea pârtiilor este acceptabilă în primele ore ale zilei, apoi stratul de zăpadă se înmoaie foarte tare.
Stratul de zăpadă are în jur de 25 de cm în partea superioară și ajunge la 15 cm în zona telescaunului Ruia.


Astăzi vor funcționat telegondola și telescaunul Ruia,, teleschiurile Bradul și Stadion (telecabina Capra Neagră este în revizie pentru câteva zile). Ultima urcare este la ora 16.00.

Credit foto: Costi Hodaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.