Începe atelierul de film documentar pentru adolescenți, la Brașov

Festivalul de film documentar și drepturile omului One World Romania organizează un atelier de film documentar dedicat adolescenților cu vârstele cuprinse între 14 și 19 ani. Atelierul va dura 4 zile și se va desfășura în perioada 27-30 septembrie 2021.

Coordonarea atelierului va fi realizată de doi tutori specializați: Laura Căpățână, regizoarea documentarului “aici… adică acolo” (2012), desemnat cel mai bun film documentar românesc la TIFF și Andrei Inizian, regizor de film remarcat pentru scurtmetrajul “Aprilie, vis”, pentru care a fost și nominalizat la premiul Tânără speranță din cadrul Premiilor Gopo din 2019.

Cei șase tineri selecționați în urma aplicațiilor vor participa la o serie de exerciții practice care îi vor familiariza cu procesul de realizare a unui film. Toți tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani care sunt interesați sunt invitați să se înscrie.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.