Începe construcția spitalului modular la Brașov: Sosesc primele containere

De mâine începe transportul containerelor pentru construirea spitalului modular. Primăria Brașov a eliberat astăzi, la solicitarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, permisele de liberă trecere pentru transportarea containerelor, in vederea amenajării spitalului modular din curtea spitalului județean.

Astfel, în perioada 9-27 iulie, 4 tiruri (cap-tractor+ platformă) vor transporta cele 56 de containere din care va fi amenajat spitalul modular pe traseul ocolitoare – str. Zizinului – str. Traian – str. Octavian Augustus – spitalul județean și retur.

Pe fiecare platformă vor fi transportate câte două containere. Transporturile sunt progamate în câte două zile săptămânal (săptămâna aceasta și săptămâna viitoare sunt programate joi și vineri), în intervalul orar 8.00-16.00. Poliția Locală va monitoriza circulația acestor tiruri și va acorda sprijindacă situația o impune.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Tot mâine, o automacara de 48 de tone va circula pe același traseu, pentru a asigura descărcarea containerelor în curtea spitalului.

Construcţia spitalului modular – ca secţie exterioară cu paturi ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, este finanţată din bugetul Consiliului Judeţean Braşov, în baza proiectului pus la dispoziţie cu titlu gratuit de Fundaţia Hera.

Până în prezent, CJ Braşov a alocat Spitalului Judeţean 11.976.260 lei pentru realizarea acestei secţii. Conducerea administraţiei judeţene intenţionează să recupereze investiţia din fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.