Începe Festivalul Naţional de Muzică Ușoară pentru Copii ‘FULG DE NEA’

Centrul Cultural „Reduta” Braşov şi Asociaţia Culturală „Viva la Musica” vă invită la cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Fulg de Nea”.
Evenimentul va avea loc în perioada 22-24 noiembrie la Centrul Cultural „Reduta”.
Iniţiat în anul 2006, „Fulg de Nea” a fost primul festival de acest gen şi de această amploare din orașul nostru. A fost evenimentul care a inclus Braşovul în circuitul naţional al festivalurilor dedicate micilor interpreți. Ediţia de anul acesta vine cu o noutate pentru copiii iubitori de folclor, şi anume cu secțiunea de „Interpretare muzică populară”.
De-a lungul celor 13 ani, sute de copii veniţi din toată ţara s-au întrecut pentru a obţine premiile la cele 4 categorii de vârstă şi bineînţeles, trofeul „FULG DE NEA”. Marea bucurie a organizatorilor este faptul că toţi câştigătorii şi-au reconfirmat ulterior valoarea, obţinând premii importante inclusiv la festivaluri din afara ţării.
Programul festivalului este disponibil aici: https://fulgdenea.ro/program.html

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.