Începe Festivalul Național „Ecoul Pietrei Craiului” din Zărnești! Peste 23 de județe sunt înscrise în competiție

Festivalul Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului” atinge un nou record! În premieră, la festival, se vor desfășura în concurs peste 260 de momente artistice de muzică și dans, iar cele trei zile de concurs vor găzdui peste 500 de dansatori din categoriile de dans tradițional și dans modern. Evenimentul aflat la cea de a IX-a ediție, începe astăzi și se va încheia duminică, 2 octombrie, fiind găzduit de Casa de Cultură a orașului Zărnești.

Tineri talentați din toate colțurile țării își vor arăta talentul în cadrul festivalului-concurs, în atenția juriului și a publicului, live și online. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă, în parteneriat cu Primăria Orașului Zărnești, fiind inclus pe lista evenimentelor culturale care beneficiază de finanțare nerambursabilă.

Citeste și:  Controalele la frontiera ungaro-croată vor fi desfiinţate de la 1 ianuarie

A IX-a ediție a Festivalului Național Ecoul Pietrei Craiului se bucură de prezența pe scena Casei de Cultură din Zărnești a concurenților veniți din nu mai puțin de 23 județe ale României.

Soprana Felicia Filip, Ozana Barabancea, Mihai Trăistariu, Veta Biriș, maestrul Cristian Mihăilescu, Anca Popuțoaia, Ciprian Cristolovean, Alexandra Săcărea și Florin Naciu – sunt cei 9 jurați care vor aprecia fiecare moment în parte și vor stabili clasamentul final al competiției muzicale. Juriul va fi divizat în comisii, în raport cu fiecare gen muzical.

„Am inițiat acest festival pe vremea când aveam 16 ani. Încă de la început am avut susținerea Primăriei orașului Zărnești și iată că am reușit împreună să transformăm acest festival într-o tradiție locală, dar cu Ecou național. La ultima ediție în anul 2019 au participat artiști din 25 de județe ale României. Muncim intens și acum pentru a avea, cel puțin, același succes ca în ediția anterioară!”, a transmis Dragoș Popa, Președinte fondator al festivalului.

Evenimentul va fi transmis gratuit, live-online, pe canalele media ale organizatorului principal. Mai multe informații pot fi solicitate la adresa de e-mail office@centrulculturalvirtual.ro, pe pagina web www.ecoulpietreicraiului.com sau la telefon 0763.719.843.

Citeste și:  Comunicat MAE după ce Austria a respins aderarea României la Spațiul Schengen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.