Individ înarmat cu un pistol, reținut în Piața Sfatului

Înarmat și periculos, aceasta este ipostaza în care a fost prins un brașovean de 65 de ani, de polițiștii locali în centrul orașului, mai precis în Piața Sfatului. Brașoveanul avea asupra lui un pistol pe care nu s-a sfiit să-l etaleze și un spray lacrimogen. Acostat de polițiști, bărbatul nu a putut explica proveniența armelor și nici un permis de port armă nu deținea. Cât despre motivul pentru care a plecat înarmat de acasă, brașoveanul a bânguit lucruri fără noima. Polițiștii au confiscat armele și l-au condus pe brașovean la secție.

„Polițiștii locali aflați în misiune de asigurare a liniștii și oridinii publice în centrul orașului au interceptat, în Piața Sfatului, un bărbat care ținea la vedere un pistol. Oamenii legii l-au legitimat și au mai constatat că bărbatul de 65 de ani mai deținea asupra lui și un spray iritant lacrimogen, pe care susținea că îl achiziționase împreună cu arma, cu doar câteva zile în urma. El le-a mai spus polițiștilor locali că nu deține permis de port armă”, ne-a declarat Anca Lăutaru, purtător de cuvânt Poliția Locală Brașov.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.